vrijdag 9 november 2012

Hoe denken medewerkers over ons?



"Ik heb het gevoel dat ik de collega’s van Payroll Select persoonlijk ken"

Wat je niet verwacht bij een grote financiële dienstverlener als Payroll Select, is de persoonlijke behandeling die je krijgt als individueel werknemer. Gelet op het feit dat er eigenlijk géén binding is tussen Payroll Select (Zutphen), het project waar ik werkzaam ben (Delft) en mijn woonplaats (Rotterdam), draagt dit toch bij aan een leuke relatie tussen werkgever en werknemer. Ik heb, ook al hebben we elkaar nog nooit gezien, toch het gevoel dat ik de collega's van Payroll Select persoonlijk ken!
Joshua - Callcenter Agent

"Ik heb nog nooit klachten gehad"

Ik werk nu meer dan een jaar voor Payroll Select en heb nog nooit klachten gehad. Elke woensdag word ik netjes uitbetaald! Zij zijn altijd op tijd op het gebied van het uitkeren van het salaris en de bonussen. Uit ervaring weet ik dat dit bij veel bedrijven anders gaat. Ik ben heel erg blij met jullie!
Dean - Adviseur Outbound

"Alles is duidelijk en overzichtelijk"

Ik word nu ruim een jaar uitbetaald door Payroll Select. Ik ben zeer tevreden met het werk dat ik doe maar zeker ook over de dienstverlening van Payroll Select. Vooral omdat alles zo duidelijk en overzichtelijk is, zoals de loonstrookjes, maar ook bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt.
Eén telefoontje of mailtje en je vraag wordt duidelijk beantwoord. Ook het laten uitbetalen van je vakantie-uren, is een fluitje van een cent!
Mijn vriendin was laatst nog aan het klagen dat ze weer te laat is uitbetaald door haar werkgever, en dan realiseer je je hoe goed het gaat bij Payroll Select; bij mij is dit nog nooit voorgekomen!
Ik zeg maar zo: een tevreden werknemer is een betere werknemer.
Radia - Customer Service Representative

"Ik heb nog nooit contact op hoeven nemen om iets te vragen"

Ik heb in mijn periode bij Payroll Select nog nooit contact op hoeven nemen om iets te vragen. Dat bereik je volgens mij alleen maar, als alles duidelijk is en in goede banen geleid wordt!
Bij deze dan ook mijn hartelijke dank voor alle goede zorgen en de professionele behandeling van mijn financiële zaken bij jullie!
Etienne - Algemeen medewerker

"Ik ben uiterst tevreden over Payroll Select"

Ik ben uiterst tevreden over Payroll Select. Salaris is altijd op tijd, op alle vragen krijg ik altijd heel duidelijk antwoord! Ik zou het bijna jammer vinden als ik op contract ga bij mijn werkgever omdat het vlekkeloos verloopt bij Payroll Select. :) In mijn ervaring met uitzendbureaus komt Payroll Select zeker op 1!
Keep up the good work!
Kimberley - Callcenter Agent

"Payroll Select voldoet aan alles wat men van een hedendaagse werkgever mag verwachten"

Payroll Select kent mijn arbeidsomstandigheden. Bovendien word ik altijd efficiënt en adequaat geholpen met al mijn vragen rond voorwaarden. Daarnaast zijn de digitale voorzieningen uitstekend. Ten slotte zorgt Payroll Select altijd voor tijdige en correcte salariëring. Kortom: Payroll Select voldoet aan alles wat men van een hedendaagse werkgever mag verwachten.
Sietse - Callcenter Agent

"Alles kan online"

Sinds een klein jaar ben ik een medewerker van Payroll Select. Dit is me tot op heden goed bevallen. De betalingen vinden altijd op tijd plaats en zijn ook altijd correct. Verder vind ik het zelf plezierig dat veel via internet te regelen is, via je eigen persoonlijke pagina. Ik bel de hele dag al voor mijn werk en als ik iets moet regelen (bijvoorbeeld het uitbetalen van vakantie-uren) heb ik aan het einde van een werkdag vaak zelf geen zin meer om te bellen. Gelukkig hoeft dit bij Payroll Select niet, want dat kan allemaal online. Als ik vragen over bepaalde dingen heb, stuur ik die vaak eerst per mail en ik krijg daar altijd snel antwoord op. Hoewel, dit is één keer gebeurd, want meer vragen heb ik nog niet gehad! Al met al dus een prima ervaring!
Kim - Aspirant Agent

"Payroll Select staat altijd klaar voor de medewerkers"

Inmiddels ben ik alweer een behoorlijke periode in dienst bij Payroll Select. Of misschien wel beter gezegd: Payroll Select is mijn trouwe dienstverlener! Doordat Payroll Select zijn werknemersbelangen hoog in het vaandel heeft staan, krijg ik elke keer meer waardering over wat zij voor mij doen. Zorgvuldigheid en accuratesse, op welk gebied dan ook, staan voorop. Onlangs ben ik ziek geweest, te laat afgebeld (want ja, je probeert 's morgens nog wel gewoon naar je werk te gaan), maar voor Payroll Select was dit geen probleem. Natuurlijk werd mijn situatie begrepen, wat ik ten zeerste op prijs stelde en dit ook vertelde destijds aan de medewerker van Payroll Select. Ik denk dat dit bedrijf uniek is in zijn soort, en dat besef ik maar al te goed. Veel bedrijven in de payrollsector focussen zich op 'slechts' het verwerken van de contracten en salarisspecificaties. Payroll Select doet méér dan alleen dit. Payroll Select is een overduidelijk en transparant bedrijf die altijd klaarstaat voor zijn medewerkers. Het weet de gulden middenweg te vinden tussen de strakke afhandeling van contracten en loonstroken, en flexibele en zorgvuldige behandeling van zijn werknemers. Dit mag zonder enige twijfel de gulden middenweg genoemd worden. En deze gouden werkwijze geeft mij het geruste gevoel dat mijn financiële administratie in uitstekende handen ligt bij Payroll Select. Daarom zeg ik ook: Payroll Select is mijn trouwe dienstverlener, omdat het op zorgvuldige wijze weet om te gaan met de belangen van de werknemer en absoluut uniek is in zijn soort!
Stephan - Aspirant Agent

"Waarom maken niet meer werkgevers gebruik van deze expert?"

In juli 2012 kreeg ik een email van Payroll Select over het overgaan van het contract bij een uitzendbureau naar een contract bij Payroll Select. Na maanden bellen over uren, vakantie uren en het niet ontvangen van loonstroken was dit een verademing. Alles stond duidelijk in het contract, de loonstroken zijn helder en als er vragen zijn worden deze goed beantwoord.
Waarom maken niet meer werkgevers gebruik van deze expert op het gebied van loonadministratie, zodat er op dit gebied geen klachten van werknemers zijn? De eindconclusie is duidelijk en direct, informeer of je werkgever is aangesloten bij Payroll Select!
Ida - Callcenter Agent

"Payroll Select lost de zaken op een klantvriendelijke manier op"

Bij deze wil ik graag kenbaar maken dat ik erg tevreden ben over de dienstverlening. Payroll Select is een authentiek professioneel bedrijf waar mensen met een hart werken. Ze zijn goed te bereiken en hebben zaken waar ik tegenaan liep altijd opgelost op een zeer klantvriendelijke manier. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en Payroll Select maakt dat goed door de positieve en meedenkende instelling. Mijn dienstverband loopt ten einde jammer genoeg, maar ik heb goede service gehad, (waarvoor speciale dank aan de Service Desk van Payroll Select), dit bedrijf kan voor mij niet meer stuk.
Dank jullie wel voor de fijne samenwerking!
Nancy - Teammanager