dinsdag 10 juli 2012

Stagiair(e) Communication and Multimedia Design (3e of 4e jaar HBO)

Payroll Select streeft ernaar om de beste payroll-organisatie van Nederland te zijn! Wij zijn volop in beweging. Zo ook op de afdeling Marketing en Communicatie, waar we zeer actief zijn met het professionaliseren en digitaliseren van onze uitingen en diensten.

Om een aantal van onze belangrijkste doelen te kunnen realiseren zijn wij vanaf september op zoek naar een: 


Stagiair(e) Communication and Multimedia Design (3e of 4e jaar HBO)

Als stagiair(e) ben je werkzaam op de afdeling Marketing en Communicatie. Deze afdeling bestaat momenteel uit de Marketing Manager en de senior medewerker Marketing en Communicatie.

Opdrachtbeschrijving

Jouw uitdaging is om een groot deel van onze bestaande communicatiemiddelen om te zetten in zogenaamde “explanimations”; korte animaties waarin onze diensten in begrijpelijke taal aan de doelgroep worden uitgelegd. Deze animaties kunnen commercieel, wervend of informatief van aard zijn. Ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten, de werving van franchisenemers of ter ondersteuning in het gebruik van onze online diensten.

Behalve dat je animaties ontwikkelt, kom je ook met plannen over de wijze waarop de animaties ingezet kunnen worden om onze doelen te bereiken.




Wij bieden
Een uitdagende opdracht binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen initiatief zijn. De sfeer binnen Payroll Select kan worden omschreven als informeel en enthousiast. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.
 

Wij vragen
Een enthousiaste, energieke en ondernemende instelling en de drive om het beste uit jezelf te willen halen.

Omdat we een nieuwe weg in slaan met deze explanimations, beschikken we (nog) niet over de benodigde specialistische apparatuur en software. Het zou daarom zeer prettig zijn als je daar via je opleiding de beschikking toe hebt. 


Interesse?
Wil jij in aanmerking komen voor deze stageplaats? Neem dan contact op met mevrouw M. van Londen (Recruiter) op telefoonnummer: 06-10955049 of mail naar m.vanlonden@payrollselect.nl